Inspirerend en leuk vergaderen

foto

Voor een intensieve en succesvolle vergadering is een inspirerende omgeving een absolute vereiste. De Marjorie biedt u die omgeving. Op basis van uw wensen wordt een vaar- en vergader programma gemaakt, waarbij het niet erg is als uw vergadering uitloopt. De bemanning zeilt het schip, of licht het anker, zodat U ongestoord en in alle rust kunt vergaderen. Tussen de vergaderingen door kunnen de deelnemers even hun hoofd vrijmaken, uitwaaien of rustig met een drankje in de hand hun standpunten overdenken. Is er meer tijd tussen de vergaderingen beschikbaar dan voeren wij graag een aantal van onze workshops op het gebied van teambuilding uit.

Super ontspannend, leuk en effectief.
Overdag en ’s avonds kan er aangelegd worden in een historische havenplaats voor een rondwandeling. Maar rustig overnachten op het midden van het water is ook mogelijk.

De informele sfeer, de ruimte van het water, de uitstekende service en de beslotenheid van een schip zorgen ervoor dat uw vergadering rendeert.

 

 

 

Vergader arrangementen

foto
  8 uurs 12 uurs 24 uurs 32 uurs
Winterperiode € 70,- € 110,- € 185,- € 225,-
Zomerperiode (ma t/m do) € 120,- € 165,- € 235,- € 295,-


Inclusief zaalhuur, overheadprojector, flipover, onbeperkt koffie en thee, frisdranken/bier, lunch. Vanaf 12-uurs is een diner en vanaf 24-uurs is een overnachting en ontbijt inbegrepen.


Prijzen p.p. en gebaseerd op 20 personen. Accommodatie exclusief voor uw partij beschikbaar.


Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen en fouten.


prijzen per 1 januari 2012